Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Winkel in woninginrichting met sterke reputatie

Onderscheidt zich door vakmanschap en persoonlijke inspiratie van de klant


Beschrijving

In deze regio van de onderneming bevinden zich gemeenten met veel nieuwbouwprojecten en renovatie van woningen. Producten worden ingekocht bij vooraanstaande leveranciers in de markt.

Activiteiten
De onderneming is gespecialiseerd in woningstoffering en wooninspiratie. Door het persoonlijke contact, vakmanschap en het totaal aanbod van producten worden klanten geïnspireerd om naar de wens van de klant hun woning in te richten. 

Aanbod
Vanuit de ruime winkel wordt een totaalaanbod van producten aangeboden, met de focus op een brede doelgroep van starters tot senioren. Vanuit een totaalaanbod wordt met kennis en vakmanschap ingespeeld op de persoonlijke wensen van de klant. De producten bestaan uit tapijt, laminaat, gordijnen, vitrages, in betweens, behang, zonwering, slapen en accessoires.

Personeel
Sinds 2014 is de DGA meer op de achtergrond getreden. Door de groei die de winkel heeft doorgemaakt sinds de start in 2000, staat er nu een goedlopende onderneming met een team dat zelfstandig werkt. Het team bestaat uit vakbekwaam personeel dat zijn taken en verantwoordelijkheden kent.

Geschikt voor
De onderneming kan een interessante aanvulling zijn op activiteiten van bedrijven in de woninginrichting of een MBI-kandidaat die door middel van een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap wil bereiken.

Omzet
€ 1,371,000
Winst
EBIT € 129,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26696
Rechtsvorm
B.V.