Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Woonwinkel

In historisch centrum | verrassend aanbod van fraaie meubelstukken &meubels op maat


Beschrijving

De woonwinkel bestaat reeds meer dan vijftig jaar en is gevestigd in een historisch pand. 

Bijzonderheden
De winkel is gelegen middenin het historische centrum, nabij een groot marktplein en gelegen binnen het voetgangersgebied.  De winkelstraat kent een gemêleerd aanbod van diverse gespecialiseerde winkels. Laden en lossen is mogelijk tot 11 uur. 

Activiteiten van het bedrijf
De woonwinkel kent een verrassend aanbod van fraaie meubelstukken, meubels op maat (onder meer eettafels), design meubilair en diverse accessoires. De winkel kent verscheidene ruimtes, ieder met eigen smaak en gevoel. De onderneming is dealer van verschillende bekende merken en biedt daarnaast ook een keuze aan zelf vervaardigde meubelen.  

Kenmerken
Naast een uitgebreid assortiment van meubels en accessoires biedt de onderneming de mogelijkheid om je eigen meubelen te laten ontwerpen. Deze meubelen worden vervaardigd in een aparte werkruimte, die tevens ruimte geeft voor extra opslag.  

Winkel
De winkel wordt gehuurd van de eigenaar. De optie om eveneens het bedrijfspand over te nemen is bespreekbaar. De frontbreedte is ca. 6 meter, de winkeloppervlakte bedraagt ruim 160 m2, naast ruim 35 m2 aan opslagruimte (kelder op stahoogte). 

Kerncijfers
De onderneming kent een omzet van circa € 400.000 bij een gemiddelde voorraad van ongeveer € 150.000. 

Overname
De overname is vrij van personeelsverplichtingen.  

Meer informatie?
De overnamesom is opgebouwd uit de voorraad, inventaris en omzetcapaciteit. Na geheimhouding is uitgebreide informatie beschikbaar.  De eigenaar is enthousiast bereid de overname adequaat te begeleiden. 

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
1
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28719
Rechtsvorm
B.V.