ABAB Corporate Finance

Van Betekenis

Over ABAB Corporate Finance 
De adviseurs van ABAB Corporate Finance begeleiden u in het totale bedrijfsovername proces. Of het nu gaat om aan- en verkoop van een onderneming, verkoopklaar maken, financiering of (onafhankelijk) waarderen van ondernemingen: onze adviseurs ondersteunen u op een pragmatische en professionele manier. Zij treden op als uw intermediair. In alle trajecten zijn wij voor u van betekenis als uw persoonlijke sparringpartner, signaleren kansen en risico’s en gaan samen met u voor het beste resultaat.

Complete ondersteuning
Het aan- of verkopen van een onderneming is een ingewikkeld proces. Daarom is het prettig dat u kunt vertrouwen op de deskundige adviseurs van ABAB. Afhankelijk van uw vraagstuk werken onze adviseurs samen met accountants, belastingadviseurs en juristen binnen ABAB. De betrokken adviseurs werken samen in vaste multidisciplinaire teams waardoor men goed op elkaar ingespeeld is, zodat effectief en efficiënt wordt gewerkt. Gedurende het volledige traject staan onze adviseurs met specialistische kennis en ruime ervaring voor u klaar.

Vrijblijvende kennismaking
Wij maken graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking om onze aanpak toe te lichten. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze dienstverlening of lezen waarom onze klanten voor ABAB Corporate Finance kiezen? Bekijk dan onze website.

Dealpublicaties

Contactpersonen

ABAB Corporate Finance
  • Ellen Pankhurststraat 1k

    5032 MD Tilburg