Alfa adviseert Herag bij verkoop aan branchegenoot A.F.S. Fischer

Beschrijving

De Lelystadse importeur en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen A.S.F. Fischer BV heeft per 24 januari branchegenoot Herag uit Bolsward overgenomen.

Zowel A.S.F. Fischer BV als Herag opereren als specialist van bevestigingsmaterialen binnen de Nederlandse bouwgroothandel. Beide bedrijven staan bekend om hun conceptmatige marktbenadering met vooraanstaande A-merken, eigen merken en private labels. Herag is sinds 1966 een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van bevestigingsmaterialen zoals bouten, moeren, schroeven en pluggen.

Directeur Arnoud Booij van A.S.F. Fischer geeft aan dat de overname perfect past in de groeistrategie van de organisatie. 'Wij willen graag in de toekomst een stevige, stabiele en toekomstgericht partner voor onze relaties blijven. Met deze overname versterken wij onze positie in de markt en verbreden wij ons merken- en productenportfolio. Door de overname profiteren klanten van beide partijen van de synergievoordelen op zowel logistiek als commercieel gebied.'

Medio februari zullen alle activiteiten van Herag vanuit Bolsward overkomen naar Lelystad, waar een volledige integratie van zowel de verkoop-, inkoop- als logistieke activiteiten zal plaatsvinden.

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk