Alfa adviseert Snoopy bij verkoop aan Floreokids

Alfa adviseert Snoopy bij verkoop aan Floreokids

Beschrijving

In november 1983 heb ik (Jolanda) Snoopy opgericht, als peuterspeelzaal. In de loop van de jaren is Snoopy uitgegroeid tot een organisatie met meerdere vestigingen en opvangsoorten in Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Kudelstaart, waar we enorm trots op zijn. Vanaf 1989 is Ton bij Snoopy betrokken.   

Leeftijd, persoonlijke omstandigheden en andere interesses maken dat wij gekozen hebben voor een nieuw hoofdstuk in ons leven. Snoopy zal daarom per 1 oktober 2021 overgenomen worden door FloreoKids.

Groei

Naast de persoonlijke redenen is groei voor Snoopy van belang om de toekomstige uitdagingen in de kinderopvangbranche makkelijker aan te kunnen en de kwaliteit te borgen die wij nastreven.

De keuze voor FloreoKids hebben wij weloverwogen genomen. FloreoKids is een middelgrote kinderopvangorganisatie met een regionale functie, dat maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft. FloreoKids heeft meerdere vestigingen in Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Hoogmade en Woubrugge.

We sluiten het Snoopy-boek van 38 mooie jaren af. Snoopy is ons kindje. Snoopy was ons leven. Het was lastig om dit besluit te nemen maar zoals gezegd is het weloverwogen en zijn we er van overtuigd dat het erfgoed van Snoopy bij FloreoKids in goede handen is. 

Medewerkers

Wat voor u goed is om te weten; alle medewerkers gaan mee over naar FloreoKids. Op de locatie blijven dus dezelfde voor u vertrouwde gezichten met uw kind(eren) werken.

De gestage integratie van beide organisaties zal na 1 januari 2022 plaatsvinden.  Na 1 oktober zult u door FloreoKids nader worden geïnformeerd.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en de samenwerking. We wensen u een mooie tijd bij en met FloreoKids en wensen u en uw gezin een mooie toekomst toe.

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk