Arslan & partners advocaten

Expertise bij ondernemerschap

Over Arslan & partners advocaten
Vanuit ons kantoor in Zwolle leveren wij juridische expertise bij ondernemerschap. Of je nou eigenaar of directeur bent: in elke fase van je onderneming doen zich nieuwe situaties, kansen en risico’s voor, die in sommige gevallen ook nog eens invloed hebben op je persoonlijke leven. Dan zijn wij er om met je mee te denken. Hoe dan ook. Wanneer dan ook. Voor mens & zaak.

Werkwijze
Wij zijn het kantoor dat werkt vanuit ondernemersperspectief, vindingrijk en vastberaden. Wij zijn het keerpunt, niet het eindpunt. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om fusies en overnames, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht of ondernemingsrecht, wij zijn van alle markten thuis.

Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij altijd de kwaliteit bieden die een zaak verdient.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Arslan & partners advocaten
  • Burgemeester van Roijensingel 1

    8011 CS Zwolle