BBN Business Improvement

BBN brengt zaken in beweging

BBN Business Improvement

BBN is een team van consultants, allemaal met een brede kennis en ervaring op het gebied van algemeen, financieel en strategisch bedrijfsmanagement. Wij helpen organisaties graag om succesvol te veranderen. Onze gedurfde en pragmatische manier van werken, zorgt ervoor dat wij onze klanten verder helpen. Want naast het geven van advies, begeleiden we onze klanten tijdens het implementatieproces. Én soms zelfs langer. Zo bouwen we samen met onze klanten aan een toekomstbestendige organisatie.

Al meer dan 20 jaar is BBN een bewezen speler op het gebied van managementadvies. Door de scherpe focus en de expertise van onze adviseurs bieden we een succesvolle bijdrage aan de groei- en veranderkracht van een onderneming. Met grote betrokkenheid, persoonlijke aandacht en directe communicatielijnen bieden we voor ieder vraagstuk een bijpassend advies.

Het is ons vak om onze klanten te helpen bij het identificeren, evalueren en uitvoeren van de beste opties om hun prestaties duurzaam te veranderen of te vernieuwen. Een mooi vak, vinden wij zelf. Want zo brengt BBN zaken in beweging! 

Kantoor adres:

  • BBN Business Improvement
  • Achillesstraat 91
  • 1076 PX Amsterdam