BBN Business Improvement

BBN brengt zaken in beweging


Over ons

Hoe vakkundig u uw organisatie ook leidt, er kunnen situaties ontstaan die u niet helemaal kunt overzien. Omdat de omstandigheden onbekend zijn of omdat u de expertise die nodig is, niet zelf in huis heeft.

Uw onderneming is in zwaar weer terechtgekomen door veranderde marktomstandigheden. Of juist het tegenovergestelde, het gaat zo goed dat de onderneming uit haar voegen barst.

Ook bij gecompliceerde beleidswijzigingen kan specialistische ondersteuning of tijdelijk management u helpen de juiste keuzes te maken.

Het is ons vak om u in bijzondere situaties bij te staan. We doen dat graag en we doen dat goed. Samen met onze klanten vinden we de beste oplossingen en halen we het uiterste uit iedere situatie. Jaarlijks ondersteunen wij meer dan 100 bedrijven in verschillende branches.

Een mooi vak, vinden wij zelf. Want met onze adviezen en ondersteuning kan de wereld van onze klanten er in korte tijd heel anders uitzien.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2001

Aantal adviseurs:

7

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Aan- en verkoopbegeleiding, Turnaround management, Procesverbetering en kennisoverdracht en Strategische businessplannen

Sector specialisatie:

Bouw (en andere projectorganisaties), Productie, Handel en industrie (hoge kennis van foodsector), Product en logistiek en Zorg

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

BBN Business Improvement

location-icon Willem Fenengastraat 2K
1096BN Amsterdam
company-image

Referenties

Strategische businessplannen

Corporate restructuring

Financiering

Aangesloten bij Brookz sinds 01 april 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Willem Fenengastraat 2K

1096BN Amsterdam

Contactgegevens