BBN Business Improvement - Fatrans 2Artboard 91

BBN heeft Fatrans begeleid bij de overname van Ditraco. Met ingang van 1 maart 2021 is Ditraco overgenomen door Fatrans. Deze strategische overname maakt verdere groei mogelijk voor de huidige bedrijfsactiviteiten van Ditraco. Het versterkt ook de huidige positie van Fatrans in de Belgische markt. Een win-win situatie! 

Ditraco is gevestigd in het Belgische Molenstede en is specialist op het gebied van geconditioneerd transport en opslag van levensmiddelen. Het bedrijf verzorgt de distributie voor klanten in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Fatrans is onderdeel van de Fatels Food Group en is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en groupage van ultravers producten. De huidige focus lit op het beleveren van distributiecentra in Nederland, Duitsland en België.

De activiteiten van Fatrans en Ditraco zijn zeer complementair. Beide zijn familiebedrijven die gaan voor lange termijnrelaties met klanten en zich sterk focussen op kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. De raakvlakken maken dat door de integratie van de Belgische activiteiten een breder opererend bedrijf kan worden neergezet. Dit is onderdeel van de strategie van Fatels Food Group.

Datum van de deal: 2021-03-01