Benvalor

Onze cliënten willen meer dan een goed juridisch advies

Benvalor adviseert cliënten bij het structureren van transacties, het onderhandelingstraject en het opstellen van de transactiedocumentatie. Onze ervaring in de transactiepraktijk is zeer uitgebreid en gevarieerd. Deze praktijk omvat onder meer strategische overnames, private equity en venture capital transacties, juridische fusies en splitsingen, management buyouts, activa/passiva transacties, outsourcings, joint-ventures en bedrijfsherstructureringen.

Expertise in diverse sectoren
We hebben bijzondere expertise opgebouwd in diverse sectoren zoals technologie, life science, media, automotive, offshore, onroerend goed, sport en e-commerce. Wij zijn een van de meest toonaangevende en ervaren kantoren op het gebied van venture capital. Daarnaast hebben we zeer uitgebreide ervaring met bedrijfsopvolgingen en specialistische kennis op het gebied van erfrecht en estate planning.

Benvalor staat voor kwaliteit en efficiëntie
We hechten veel waarde aan lange termijn-relaties met onze cliënten. We doen er dan ook alles aan om de doelstellingen van onze cliënten bij een transactie te bereiken. Bij Benvalor stellen we efficiënte transactieteams samen waarbij we, waar nodig, samenwerken met andere praktijkgroepen van ons kantoor. Daarnaast hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van notarissen en specialisten in alle belangrijke jurisdicties buiten Nederland. Benvalor is geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP).

Kantoor adres: