Bierman Advocaten

Kijken met andere ogen. Dat verandert de zaak.

U ziet grote mogelijkheden en mooie kansen in de overname van een onderneming of het participeren daarin. Of u besluit tot verkoop van uw onderneming. 

Processen en trajecten die bepaald niet alledaags zijn en dan ook zeer zorgvuldig moeten worden begeleid. 

Die kansen en mogelijkheden heeft u als ondernemer al goed in kaart. Bierman Advocaten zorgt ervoor dat dit proces zeer zorgvuldig verloopt. 

Vanuit onze ervaring bij de advisering van ondernemers weten wij dat wij de voorwaarden moeten scheppen om u de ruimte te bieden te ondernemen. Onze ervaring met insolventies, wij worden regelmatig benoemd door de rechtbank tot curator in faillissementen en de ervaring die wij hebben met het adviseren van bedrijven in zwaar weer, geeft ons een unieke positie om vanuit risico’s en de beheersing daarvan, de processen voor u deskundig en veilig te laten verlopen. 

Door deze ervaring is het in kaart brengen van de risico’s voor ons dagelijks werk en kunnen wij u daarvoor behoeden. 

De kennis en ervaring van Bierman Advocaten als adviseurs van de ondernemer en bij uitstek als adviseurs van bedrijven in zwaar weer, geeft een unieke combinatie van juridische kennis en ervaring en risk management. 

Dit alles waarborgt uw succes bij overnames en verkoop van ondernemingen. 

Vanuit ons samenwerkingsverband met andere advocatenkantoren onder de naam RegioAs staan wij u met ruim 40 advocaten ter zijde. In de overnamepraktijk werken wij nauw samen met deskundige partijen zoals valuators, accountants, fiscalisten en notarissen. Daarbij zijn wij de spin in het web.

Heeft uw transactie internationale aspecten? In dat geval werken wij nauw samen met buitenlandse collega’s binnen ons Cicero League of International Lawyers netwerk. Internationale aspecten bij de overname zijn voor ons dus geen enkel probleem.

In de overname praktijk onderneemt u en zorgen wij dat u daarbij deskundig begeleid wordt.

 

Kantoor adres:

  • Bierman Advocaten
  • Laan van Westroijen 4
  • 4003 AZ Tiel