CIC Corporate Integration Consultants - Cliënt Solutions

Beschrijving

Overname Cliënt ICT door Avensus Groep
Avensus Groep neemt IT-dienstverlener Cliënt Solutions over. Cliënt Solutions richt zich met projecten en managed services op middelgrote organisaties. Dit past perfect in de ambitieuze buy-and-build strategie van Avensus op het gebied van Security en Cloud diensten.

Lorenz Werts, directeur van Cliënt Solutions: “In de samenwerking met de Avensus Groep krijgt Cliënt de kans om haar sterke groei een stevige basis te geven. In de afgelopen jaren is de vraag naar onze Cloud diensten enorm toegenomen. Samen met Avensus kunnen we ook tot nieuwe oplossingen komen waarin wij onze klanten verder helpen op bijvoorbeeld het gebied van security.”

Over Cliënt Solutions
Cliënt Solutions onderscheidt zich door volwassen IT dienstverlening en een sterke klantgerichtheid. Met een eigen Cloud oplossing onder de naam Everwork® is Cliënt onderscheidend en betrouwbaar voor haar klanten. Cliënt Solutions heeft bijna 40 medewerkers.

Rol CIC
CIC begeleidde de eigenaren van Cliënt Solutions in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces. Lorenz Werts, directeur van Cliënt Solutions: “In een overname als deze is het essentieel om een goede en betrouwbare adviseur te hebben. CIC heeft vanaf de verkennende fase tot en met de closing ons op een kundige en betrouwbare manier begeleid. Dat geeft een veilig en goed gevoel in een onwennig traject!”

CIC Corporate Integration Consultants
  • Koppenhoek 38

    5521 GZ Eersel