Claassen, Moolenbeek & Partners Flevoland

Bedrijfskundig en financieel advies

Iedere bedrijfsovername is uniek. Wil jij je bedrijf verkopen of sta je juist op het punt om een bedrijf te kopen? Heb jij je zaakjes helemaal op orde? Een overnameproces kan namelijk lang duren en het dient zorgvuldig te gebeuren. Het gaat om grote belangen. Wij helpen je om het optimale te bereiken.

Bedrijf kopen

  • Groei realiseren door het kopen van een bedrijf
  • Of versneld starten met een management buy-in (wanneer iemand zich inkoopt in een ‘vreemd’ bedrijf).
  • Of een management buy-out (wanneer iemand zich inkoopt bij het bedrijf waar hij al werkt, aandeelhouder is of familie van de eigenaar is).

De specialisten van CM&P hebben ruime ervaring in elke situatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we het bedrijf die het beste bij jouw wensen aansluit.

Bedrijf verkopen
Ooit komt het moment dat je ‘de zaak’ gaat verkopen. Je kunt jouw bedrijf in zijn geheel of deels verkopen. Een opvolger kan bijvoorbeeld geleidelijk het bedrijf overnemen. Daarbij ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Het bedrijf verkopen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven.Je krijgt te maken met emotionele en rationele beslissingen. Neem ruim de tijd voor dit proces. Het is eerder een proces van jaren dan van maanden.

Wij helpen om de uitgangspunten helder te krijgen. Dit vereenvoudigt het proces. Bij het begeleiden van de verkoop van bedrijven komt namelijk veel kijken. Juridische & bedrijfseconomische aspecten, de waardering, de juiste prijs, maar ook timing én tactiek. Laat je daarom begeleiden door de ervaren overname adviseurs van CM&P. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Claassen, Moolenbeek & Partners Flevoland
  • Larserpoortweg 50

    8218 NK Lelystad

  • + toon alle adressen

  • Dokter van Deenweg 108

    8025 BN Zwolle