Diligence

Onze overnamespecialisten bemiddelen sinds 1998 met hart voor uw zaak

Diligence

Diligence adviseert bij fusies en overnames. Het belangrijkste wat we daarbij doen is rust creëren. Terwijl u gewoon blijft ondernemen, regelen wij het hele koop- of verkoopproces voor u. Dat doen we met professionals die net als u zelfstandig ondernemer zijn. Die denken als ondernemer. In uw belang. En met hart voor uw zaak.

Ervaren en betrouwbaar
De ervaren en betrouwbare Diligence-adviseurs zijn specialisten op het gebied van bedrijfsovername en -overdracht in het MKB, corporate finance, begeleiding van transacties, het vinden van kopers en verkopers, waardebepaling, onderhandelingen, financiering en dealmaking. Of het nu om koop of verkoop gaat, management buy-in of buy-out, een activa- of aandelentransactie, de Diligence intermediair begeleidt u in dit bijzondere proces. Als uw bemiddelaar, uw gids, uw adviseur.

Aanzienlijk trackrecord
Diligence, opgericht in 1998, is met haar 12 vestigingen landelijk dekkend en heeft inmiddels een aanzienlijke track record opgebouwd met honderden succesvol begeleide transacties in een grote verscheidenheid aan branches. In het MKB-segment zijn wij - gemeten naar het aantal lopende opdrachten - één van de grotere spelers in Nederland. Diligence werkt internationaal samen met bemiddelings-organisaties in België, Duitsland en Frankrijk. In andere landen in Europa wordt op ad hoc-basis samengewerkt. Diligence is medeoprichter en lid van de BOBB, de Beroepsorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars.

Kantoor adres: