De Beemd Corporate Finance - Sanders Machinebouw B.V.

Beschrijving

Sanders Machinebouw
Sinds 1966 bedenkt en bouwt Sanders Machinebouw unieke machines, variërend van standalone equipment tot complete systeemintegratie (al dan niet voorzien van robotica), maar altijd exact volgens de wens van de klant. Van MKB tot multinationals de opdrachtgevers hebben vertrouwen in de vakkennis, innovatiekracht en ervaring die Sanders in ruim 50 jaar heeft opgebouwd.

Koper
Stefan van den Nieuwenhof heeft via een Management Buy-Out 100% van de aandelen in Sanders machinebouw B.V. en Sanders Innovation B.V. overgenomen. Stefan is al ruim 15 jaar in dienst bij Sanders Machinebouw B.V, waarvan de laatste 3,5 jaar als de directeur. In die rol heeft hij succesvol  een aantal veranderingen doorgevoerd. Denk hierbij aan een professionele engineering afdeling, nieuwe innovaties in combinatie met robotica/vision, marketing en klantenspreiding. In de jaren voorafgaand aan zijn huidige functie was Stefan als Operations manager binnen Sanders Machinebouw verantwoordelijk voor de calculaties, klantcontacten, projectleidingen en de totale productie.

De Beemd Corporate Finance heeft Stefan van den Nieuwenhof begeleid bij het arrangeren van de financiering en het realiseren van deze transactie, welke in december 2018 met succes is afgerond.

 

De Beemd Corporate Finance
  • Beemdstraat 25

    5653 MA Eindhoven