De Beemd Corporate Finance - SlendersBeauty

Beschrijving

SlendersBeauty
SlendersBeauty is als producent, groothandel en opleider een gevestigde naam in de wereld van voetverzorging en schoonheid. De laatste 25 jaar zijn ze uitgegroeid van lokaal pedicurewinkeltje tot een toonaangevende groothandel. SlendersBeauty bediend de hele markt, zowel kleine salons aan huis als grote wellness-resorts, met een uitgebreid assortiment bestaande uit eigen producten en verschillende merken.

Koper
Na meer dan 25 jaar met veel plezier en toewijding SlendersBeauty te hebben opgebouwd, besloten Wil en Ineke Slenders het stokje over te dragen aan Ronald en Lisa Wagter. Ronald heeft, na zijn ervaring in de financiële sector, de afgelopen 3 jaar voor een marketing- en communicatiebureau gewerkt, onder meer voor klanten zoals ICI PARIS XL, Adidas, Ahold en Philips. Lisa heeft de afgelopen jaren bij Estée Lauder ervaring opgedaan in de beauty-industrie en volgt de opleiding “Gespecialiseerd Voetverzorger” (Medisch Pedicure). 

De Beemd Corporate Finance heeft Ronald en Lisa Wagter begeleid bij het vinden van een geschikte onderneming en het realiseren van deze transactie, welke in Augustus 2018 met succes is afgerond.

De Beemd Corporate Finance
  • Beemdstraat 25

    5653 MA Eindhoven