Dirkzwager legal & tax


Over ons

Dirkzwager is een topspeler. Ambitieuze juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Interne samenwerking is daarbij het sleutelwoord. We zijn de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad en we behoren tot de top 3 van ‘Most Attractive Employers (law) 2019’.

Onze cultuur is doelgericht en serieus maar zeker niet saai of formeel. Hierdoor kunnen we jonge ambitieuze mensen aantrekken, onze opgebouwde kennis in huis houden en deze optimaal inzetten voor onze cliënt. Dat maakt het verschil.

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Het is verankerd in ons DNA. Zo geven we juridische dienstverlening een andere dimensie. Niet juridisch navelstaren, maar netwerken en uitwisselen. Hierdoor tillen we onze toegevoegde waarde naar een hoger niveau. Daar hebben onze cliënten voordeel van.

We verdiepen ons in relevante branches en vergroten dagelijks ons inzicht in de markt waarin onze relaties opereren. We zijn een professionele, gedegen sparringpartner. We wachten niet af. We anticiperen en adviseren pro-actief over veranderingen die relevant zijn. Dat geeft ons samen een voorsprong. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Aantal adviseurs:

143

Dienstverlening:

Juridisch advies, Fiscaal advies en Insolventie

Sector specialisatie:

Ondernemingen/multinationals, Verzekeringssector, Energiesector, Vastgoed, (semi) Overheid en Gezondheidssector

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Dirkzwager legal & tax

location-icon Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aangesloten bij Brookz sinds 18 april 2017

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Velperweg 1

6824 BZ Arnhem

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Van Schaeck Mathonsingel 4

6512 AN Nijmegen

+Toon alle adressen -Toon minder adressen