Doeve MKB-advies

Resultaten door continu ondernemen! MKB-advies - business strategie – corporate recovery – bedrijfsoverdracht

Doeve MKB-advies is dè trusted advisor voor MKB-ondernemingen en biedt oplossingen voor jouw complexe ondernemersvraagstukken. De missie van Doeve MKB-advies is jou als MKB-onderneming te helpen bij het (weer) “continu ondernemen”. Continuïteit geven aan en toekomstbestendig maken van de onderneming is namelijk de drive. Bij bedrijfsoverdracht, business strategie, herstructurering of corporate recovery.  

Een advies ‘op maat’, is bij Doeve MKB-advies ook echt ‘op maat’ en geen kant-en-klaar advies dat al in de kast lag. Doeve MKB-advies vindt het juist uitdagend om voor de MKB-ondernemer die unieke en best passende oplossing te zoeken en uit te werken. 

Doeve MKB-advies investeert in haar relaties en neemt alle tijd om zich in te leven in zijn relaties. Niet jouw vragen afwachtend, maar juist ook zelf op basis van eigen waarnemingen als jouw sparringpartner de (kritische) financieel strategische ondernemingsvragen stellen. Een hands-on aanpak! 

Natuurlijk is Doeve MKB-advies niet een specialist op alle ondernemingsvragen. Doeve MKB-advies beschikt daarom over een breed netwerk aan diverse adviseurs die hij tevens kan raadplegen en inzetten voor het beantwoorden van jouw financieel strategische vraagstukken. Jouw vragen worden dus altijd opgelost. In die zin is Doeve MKB-advies een echte teamplayer die er alles aan doet om jou (weer) maximaal te laten ondernemen.

Kantoor adres: