Flamma Business Development

Flamma helpt ondernemers duurzaam winstgevend te groeien


Over ons

Met een frisse blik kijkt Flamma naar uw organisatie en de ontwikkelingen in de markt en economie. Waar gaat het goed, waar gaat het minder? Wij denken met u mee, geven tegengas en komen met oplossingen.

Door scherpe analyses ontstaan heldere inzichten. Dit geeft de openheid om keuzes te maken en te focussen op wat u echt verder brengt.  

Inzicht, Focus, Groei
Flamma begeleidt u om de juiste keuzes te maken, te focussen en die focus te behouden gedurende het verandertraject. Niet onbelangrijk, want in de praktijk van alledag is dat vaak lastig.

Ervoor zorgen dat de organisatie, uw medewerkers meegaan in dezelfde flow? Ook daarbij helpen wij u graag. Als adviseur, sparring partner en/of als interim-manager. 

Aanpak
Flamma kiest voor een aansprekende, positieve aanpak. Met als motto: De kern van een oplossing past op één A4tje. Het resultaat is wat telt. 

“Onze drive is u en uw bedrijf succesvol verder te helpen. Wij zorgen voor inzicht, focus en resultaten die passen bij uw bedrijf.”

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2004

Aantal adviseurs:

5

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering en Strategische herpositionering, Aankoopbegeleiding, Reorganisatie en ondernemingen Duurzaam Winstgevend te laten groeien

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Flamma Business Development

location-icon N.C.B.-laan 45
5462 GB Veghel
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 16 april 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

N.C.B.-laan 45

5462 GB Veghel