HSA Lawyers

Boutique lawfirm gespecialiseerd in fusies en overnames

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een duidelijke focus: M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.

Opgericht door ex ‘big law’ advocaten biedt HSA Lawyers (voorheen Haagstate) sinds 2008 hoogwaardig juridisch advies aan private equity huizen, venture capital investeerders, family funds, corporates en DGA’s. Onze ervaren advocaten zijn resultaatgericht, hanteren een efficiënte aanpak en hebben oog voor wat belangrijk is om een transactie succesvol af te ronden.

HSA Lawyers beschikt over een sterk netwerk in de meest relevant jurisdicties en werkt regelmatig mee als Nederlands recht specialist in een breder (internationaal) team aan grensoverschrijdende transacties.

Uitgebreid (internationaal) netwerk
Van (vendor) due diligence, het opstellen of beoordelen van contracten tot het tot stand brengen van overnames, herstructureringen of joint ventures: HSA Lawyers voorziet ondernemers, investeerders en management van advies en ondersteuning op het gebied van fusies en overnames, het opzetten van private equity fondsen, structureren van investeringen en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Indien de benodigde kennis niet in huis is, beschikken we daarnaast over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk waardoor we de juiste experts in onze advisering kunnen betrekken.

Dealpublicaties

Contactpersonen

HSA Lawyers
  • Kneuterdijk 13

    2514 EM Den Haag