HSA Lawyers

Boutique lawfirm gespecialiseerd in fusies en overnames


Over ons

HSA Lawyers (tot 31 december 2019 bekend onder de naam Haagstate Advocaten) is een boutique advocatenkantoor met een duidelijke focus: M&A, private equity en corporate law.

Onze ervaren advocaten zijn resultaatgericht, hanteren een efficiënte aanpak en hebben oog voor wat belangrijk is om een transactie succesvol af te ronden. HSA Lawyers biedt nationale en internationale ondersteuning bij fusies en overnames voor kopers, verkopers, investeerders en management.

HSA Lawyers beschikt over een uitgebreid track-record in het adviseren van (internationale) private equity-partijen op het gebied van investeringen, joint ventures, (management) buy-outs en management-stimuleringsplannen en is uitgeroepen tot een van de private-equity advocaten in 2019.

Ook adviseert HSA Lawyers investeerders, beleggingsfondsen, start-ups en scale-ups gedurende het hele traject: van de start tot aan vervolginvesteringen. De advocaten van HSA Lawyers fungeren daarbij tevens als sparringpartner voor bestuurders en commissarissen om tot de meest efficiënte en effectieve besluiten te komen, met betrekking tot tal van complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2008

Dienstverlening:

Specialistisch juridisch advies op het gebied van Fusies & Overnames, Private Equity, Venture Capital & Joint Ventures en Corporate Law

Sector specialisatie:

Fusies & Overnames, Private Equity, Venture Capital & Joint Ventures, Corporate law

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

HSA Lawyers

location-icon Kneuterdijk 13
2514 EM Den Haag

Aangesloten bij Brookz sinds 30 maart 2020

Contactpersonen

contact-img

Harm van Efferink

phone-icon+31703029989 email-icon[email protected]
contact-img

Gert-Jan van Dalen

phone-icon+31703068783 email-icon[email protected]
contact-img

Sjoerd de Boorder

phone-icon+31703029985 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Kneuterdijk 13

2514 EM Den Haag