Joanknecht

Samen maken we toekomst

Joanknecht

Over Joanknecht
Joanknecht Corporate Finance is betrokken bij transacties op het gebied van fusies en overnames. We werken voor directies en toezichthouders van (middel)grote ondernemingen, voor participatiemaatschappijen en publieke instellingen. Daarbij treden we wisselend op als adviseur van kopende en verkopende partijen. Ook hebben wij ervaring met het opzetten van investeringsfondsen, begeleiden we financieringsvraagstukken en verrichten we waardebepalingen en due diligence onderzoeken.

Joanknecht Corporate Finance is onderdeel van Joanknecht, een adviesorganisatie gericht op financieel-economische, IT en strategische vraagstukken. Hierdoor kunnen wij geïntegreerde trajecten aanbieden passend bij uw proces.

Persoonlijk en deskundig
We opereren op basis van specialistische kennis, ruime ervaring en een uitstekend netwerk. Dichtbij, duidelijk en met de aandacht die u nodig heeft. Een onderneming verkopen is namelijk een ingrijpende beslissing. We willen uw motieven en wensen doorgronden, of het nu een externe verkoop, verkoop binnen familieverband of management buy-out betreft. Samen gaan we het traject met u aan, want samen maken we toekomst.

Team
Het totale Corporate Finance team van Joanknecht bestaat uit 6 ervaren adviseurs en bevat de disciplines Corporate Finance, Forensics & Recovery, Due Diligence, Mediation en Valuation. 

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Joanknecht
  • Keizersgracht 555

    1017 DR Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Beemdstraat 36

    5652 AB Eindhoven