Kessels Advocaten

Samen met u de balans vinden. U maakt een evenwichtige keuze als u voor Kessels Advocaten kiest.

Kessels Advocaten is in 1980 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor met een veelal nationale praktijk. Met tien specialisten op zeven rechtsgebieden bedienen wij de ondernemer in de meest brede zin. Ons kantoor is gevestigd in Breda maar wij richten ons op de brede regio West-Brabant. 

Onze gemene deler is een passie voor wat we doen en persoonlijke aandacht voor u waarbij wij op een professionele manier voor u de maximaal haalbare oplossing nastreven. Wij hebben een verscheidenheid aan klanten die in verschillende branches werkzaam zijn. Zij werken voornamelijk nationaal maar een aantal van hen ook internationaal.

Fusies en overnames
Naast fusies en overnames begeleiden wij ook management buy in’s en management buy out’s. Ons M&A team is ook sterk in het adviseren over samenwerkingsverbanden.  

Ons M&A team - geleid door Marco den Otter - heeft in diverse branches en met verschillende soorten ondernemingen gewerkt. Daardoor zijn wij in staat de specifieke eigenschappen van uw onderneming snel eigen te maken. 

Vrijblijvend kennismaken
Wij realiseren ons en ervaren dat het persoonlijke aspect een belangrijke factor is in de keuze van een advocaat. Om die reden maken wij graag vrijblijvend kennis met u. U kunt Marco den Otter (onze M&A specialist) bereiken op 076 – 5253535. 

U vindt ons aan de Julianalaan 1 in Breda. Parkeren kunt u gratis achter ons kantoor. 

 

Contactpersoon

Kessels Advocaten
  • Julianalaan 1

    4819 AB Breda