Koenen en Co begeleidt overname Aqua Fun B.V. aan Sprenkels Zwembaden B.V.

Beschrijving

Aqua Fun B.V. heeft haar aandelen overgedragen aan Sprenkels Zwembaden. Koenen en Co heeft Aqua Fun begeleid gedurende dit overname traject. 

Sprenkels Zwembaden neemt Aqua Fun over om haar netwerk uit te breiden en haar positie als zwembadbouwer verder te versterken.

Begeleiding door Koenen en Co

John Wilmsen, één van de eigenaren van Aqua Fun over de begeleiding van Koenen en Co: “Wij hebben de begeleiding door Roy Joppen als professioneel en prettig ervaren. Hij is duidelijk zeer ervaren in deze business en brengt rust. Het te doorlopen voortraject werd duidelijk uitgelegd. De verkenning van de mogelijke overnamekandidaten leverde een (in onze ogen) onnoemelijk lange lijst met kandidaten op. Het was duidelijk dat ze bij Koenen en Co hun huiswerk hadden gedaan. Het verkooptraject werd daarna redelijk snel doorlopen en wat uiteindelijk in een deal uitmondde, waar wij heel tevreden mee zijn. Het netwerk van Koenen en Co en de ervaring van Roy hebben zeker bijgedragen aan de snelle verkoop van ons bedrijf.“

Namens Koenen en Co en betrokken teamleden Roy Joppen, Sergej Ludwiczak, Thijs van Rijn en het team danken wij Aqua Fun voor het in ons gestelde vertrouwen.