KroeseWevers

Specialist in Corporate Finance, waardebepaling en financiering


Over ons

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal.

Kennis en kunde
KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland. Met ruim 275 accountants, fiscalisten en adviseurs leveren we u een unieke mix van kennis en kunde. Door onze multidisciplinaire dienstverlening kunnen we u altijd voorzien van een team dat perfect aansluit bij uw onderneming.

Internationaal netwerk
KroeseWevers is aangesloten bij Nexia, het internationale netwerk van circa 600 advieskantoren verspreid over 100 landen. Dit internationale netwerk is een belangrijke tool, nu blijkt dat transacties steeds vaker binnen een internationaal speelveld tot stand komen.

Langjarige ervaring
Onze adviseurs met langjarige ervaring in overname trajecten, begeleiden het volledige traject van aan- en/of verkoop. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV), hét kennisinstituut voor het waarderen van ondernemingen. Tevens is KroeseWevers Corporate Finance geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). We onderhouden goede contacten met de belangrijkste financiële partijen in Nederland.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2010

Aantal adviseurs:

9

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Due diligence

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

KroeseWevers

location-icon Colosseum 1
7521 PV Enschede

Referenties

Kavo

Verkoop

01-01-2018

Groothandel

RICOH-PCI

Verkoop

01-01-2018

IT, online & e-commerce

Jobmax

Verkoop

01-01-2018

Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds 27 maart 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

7

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

22

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Colosseum 1

7521 PV Enschede