KroeseWevers

Specialist in Corporate Finance, waardebepaling en financiering

Over ons

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal.

Kennis en kunde
KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland. Met ruim 275 accountants, fiscalisten en adviseurs leveren we u een unieke mix van kennis en kunde. Door onze multidisciplinaire dienstverlening kunnen we u altijd voorzien van een team dat perfect aansluit bij uw onderneming.

Internationaal netwerk
KroeseWevers is aangesloten bij Nexia, het internationale netwerk van circa 600 advieskantoren verspreid over 100 landen. Dit internationale netwerk is een belangrijke tool, nu blijkt dat transacties steeds vaker binnen een internationaal speelveld tot stand komen.

Langjarige ervaring
Onze adviseurs met langjarige ervaring in overname trajecten, begeleiden het volledige traject van aan- en/of verkoop. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV), hét kennisinstituut voor het waarderen van ondernemingen. Tevens is KroeseWevers Corporate Finance geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). We onderhouden goede contacten met de belangrijkste financiële partijen in Nederland.

Contact met de adviseur

KroeseWevers heeft langjarige ervaring in overname trajecten als intermediair en begeleidt het volledige traject van aan- en/of verkoop.
KroeseWevers
Colosseum 1
7521 PV Enschede
Opgericht:
2010
Aantal adviseurs:
9
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Due diligence
Aangesloten bij Brookz sinds:
27 maart 2011
Social media
linkedin facebook twitter

Contactpersonen:

Actueel aanbod op Brookz:

9

bedrijven te koop
aangeboden

Profielen in het verleden Brookz:

22

bedrijven te koop
aangeboden

Referenties:

Verkoop 01-01-2018
reference-logo
Groothandel
Verkoop 01-01-2018
reference-logo
IT, online & e-commerce
Verkoop 01-01-2018
reference-logo
Zakelijke dienstverlening

Adressen:

Bezoek- en postadres

Colosseum 1

7521 PV Enschede