KroeseWevers

Specialist in Corporate Finance, waardebepaling en financiering

Over ons

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal.

Kennis en kunde
KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland. Met ruim 275 accountants, fiscalisten en adviseurs leveren we u een unieke mix van kennis en kunde. Door onze multidisciplinaire dienstverlening kunnen we u altijd voorzien van een team dat perfect aansluit bij uw onderneming.

Internationaal netwerk
KroeseWevers is aangesloten bij Nexia, het internationale netwerk van circa 600 advieskantoren verspreid over 100 landen. Dit internationale netwerk is een belangrijke tool, nu blijkt dat transacties steeds vaker binnen een internationaal speelveld tot stand komen.

Langjarige ervaring
Onze adviseurs met langjarige ervaring in overname trajecten, begeleiden het volledige traject van aan- en/of verkoop. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV), hét kennisinstituut voor het waarderen van ondernemingen. Tevens is KroeseWevers Corporate Finance geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). We onderhouden goede contacten met de belangrijkste financiële partijen in Nederland.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2010
Aantal adviseurs:
7
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Due diligence

Algemene gegevens

KroeseWevers
E-mail ons

Referenties

Kavo
Verkoop
01-01-2018
Groothandel
RICOH-PCI
Verkoop
01-01-2018
IT, online & e-commerce
Jobmax
Verkoop
01-01-2018
Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds March 27, 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
12
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
13
bedrijven te koop aangeboden