Mondriaan Management & Consultancy

Fit voor de toekomst


Over ons

Mondriaan Management & Consultancy is een middelgroot adviesbureau dat zich richt op ondernemerschap, waarbij het realiseren van duurzame resultaatverbetering voor het MKB centraal staat. Of het nu gaat om strategische of organisatorische vraagstukken, complexe financieringsvraagstukken, of bedrijfsovernames; Mondriaan zorgt voor de juiste professionals om klanten te kunnen helpen bij deze bijzondere situaties, zodat het bedrijf “fit voor de toekomst!” is! 

Mondriaan is daarbij gespecialiseerd om bedrijven uit zwaar weer te halen. Een situatie waarbij uw onderneming behoefte heeft aan een professionele adviseur die onafhankelijk van betrokken partijen in staat is tot een snelle adequate analyse en een concreet plan van aanpak om het tij zo spoedig mogelijk te keren.

De dienstverlening van Mondriaan is pragmatisch, transparant, deskundig, zeer betrokken en altijd gericht op waarde creatie. Bij Mondriaan staat de benadering vanuit de klant centraal: maatwerk! Ons team bestaat uit een netwerk van circa 20 professionals, waaronder drie partners, een aantal backoffice medewerkers, en ruim 15 professionals die op projectbasis worden ingezet.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2008

Aantal adviseurs:

20

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Juridisch advies, Aan- en verkoopbegeleiding en Waardebepaling

Sector specialisatie:

Industrie, Transport & logistiek, Zakelijke dienstverlening, Bouw & vastgoed en IT

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Mondriaan Management & Consultancy

location-icon Kruisbaan
5051 BR Goirle

Aangesloten bij Brookz sinds 24 april 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Kruisbaan

5051 BR Goirle

Contactgegevens