Ondernemer + Financiering

“Zodat u als Ondernemer (weer) kunt ondernemen!”

Ondernemer + Financiering is een Nederlands financieel advieskantoor dat uitsluitend werkt binnen het MKB (Nederland). 

Ondernemer + Financiering richt zich op het aantrekken van (groei) kapitaal, het aandragen van financiële oplossingen en diensten aan Ondernemers, aandeelhouders, vastgoedondernemers, projectontwikkelaars en investeerders. Wij begeleiden privé ondernemingen en vastgoedondernemers met een gericht financieel advies bij al hun kapitaalbehoeften in veel verschillende situaties.

Daarnaast begeleiden MBI/MBO kandidaten in hun aankoopproces, waarbij de financiering van de aankoop veelal, zo niet de grootste rol speelt. Zeker voor de kandidaten is het dan zeer welkom (en financieel interessant) om de aankoopbegeleiding en de financiering van de transactie op een adres te kunnen neerleggen.

Regelmatig identificeert Ondernemer + Financiering investeringskansen en brengen die onder de aandacht aan een (internationaal) netwerk van investeerders dan wel strategische belanghebbenden.

Onze creatieve, - en innovatieve financiële oplossingen, maar ook industriële kennis en ons wereldwijd netwerk met sleutelfiguren stelt ons in staat om succesvolle transacties met een positief resultaat af te ronden.

Kantoor adres:

  • Ondernemer + Financiering
  • Gustav Mahlerplein 2
  • 1082 MA Amsterdam