Ondernemer + Financiering

“Zodat u als Ondernemer (weer) kunt ondernemen!”


Over ons

Ondernemer + Financiering is een Nederlands financieel advieskantoor dat uitsluitend werkt binnen het MKB (Nederland). 

Ondernemer + Financiering richt zich op het aantrekken van (groei) kapitaal, het aandragen van financiële oplossingen en diensten aan Ondernemers, aandeelhouders, vastgoedondernemers, projectontwikkelaars en investeerders. Wij begeleiden privé ondernemingen en vastgoedondernemers met een gericht financieel advies bij al hun kapitaalbehoeften in veel verschillende situaties.

Daarnaast begeleiden MBI/MBO kandidaten in hun aankoopproces, waarbij de financiering van de aankoop veelal, zo niet de grootste rol speelt. Zeker voor de kandidaten is het dan zeer welkom (en financieel interessant) om de aankoopbegeleiding en de financiering van de transactie op een adres te kunnen neerleggen.

Regelmatig identificeert Ondernemer + Financiering investeringskansen en brengen die onder de aandacht aan een (internationaal) netwerk van investeerders dan wel strategische belanghebbenden.

Onze creatieve, - en innovatieve financiële oplossingen, maar ook industriële kennis en ons wereldwijd netwerk met sleutelfiguren stelt ons in staat om succesvolle transacties met een positief resultaat af te ronden.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1998

Aantal adviseurs:

5

Dienstverlening:

Financieringsadvies, Aankoopbegeleiding, Waardebepaling, Financiering aantrekken, (Financiële) Begeleiding crediteurenakkoorden en kapitaalverzorging voor het akkoord, Financiering+

Dienstverlening:

Opstellen-, dan wel het beoordelen van financieringsovereenkomsten van-, en onderhandelen met geldverstrekkers, Aankoop vastgoed, Sale- en leaseback (vastgoed e.o. bedrijfsmiddelen), Begeleiding campagnes (crowdfunding, obligatie-plaatsingen, e.o. financ

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Ondernemer + Financiering

location-icon Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Referenties

Casus 1

Financiering

01-07-2020

Agri & food

TPI B.V

Management buy-out

01-08-2020

Industrie & productie

Fromanteel

Growth financing

01-06-2020

Detailhandel

Aangesloten bij Brookz sinds 03 december 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Gustav Mahlerplein 2

1082 MA Amsterdam

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle

+Toon alle adressen -Toon minder adressen