Orange Factoring


Over ons

Factoring is flexibel krediet op basis van uw uitstaande saldo bij uw debiteuren. Bij factoring groeit uw kredietfaciliteit mee met uw omzet. Daarom wordt factoring ook wel groeifinanciering genoemd.

Factoring is debiteurenfinanciering en een zeer geschikte manier om uw werkkapitaal te financieren. Er zijn verschillende vormen van Factoring en factoring bedrijven in Nederland. Wij maken onderscheid in traditioneel, american en reverse. 


Een belangrijk aspect bij de traditionele vorm van factoring is de debiteurenportefeuille en de spreiding van deze debiteuren. Bij de andere vormen van Factoring (zoals discount factoring) verkoopt u vorderingen van één of enkele debiteuren. Door middel van omgekeerde vorm van Factoring kunnen uw leveranciers hun vordering op uw organisatie liquide maken.

Een groot voordeel van factoring is dat u niet meer afhankelijk bent van het moment dat uw debiteuren betalen. Ook kunt u uitgaven beter plannen en uw leveranciers tijdig betalen. Met debiteurenfinanciering kunnen bedrijven blijven groeien. In 2013 werd er aan Nederlandse ondernemers in totaal meer dan €53 miljard euro aan krediet verstrekt door middel van Factoring.

+Lees meer -Lees minder

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Orange Factoring

location-icon Hoofdstraat 117a
3971 KG Driebergen-Rijsenburg

Aangesloten bij Brookz sinds 07 mei 2020

Bezoek- en postadres

Hoofdstraat 117a

3971 KG Driebergen-Rijsenburg