Reijnders Advocaten

Zo kan het ook!

company-image

Over ons

Reijnders advocaten, gelegen aan de mooiste laan van het prachtige Eindhoven, richt zich op de zakelijke markt. Het leveren van kwalitatief goede juridische dienstverlening is vanzelfsprekend én er wordt daadwerkelijk steeds naar het belang van de cliënt gekeken. Daar waar ondernemers te maken krijgen met ‘recht’, daar is Reijnders advocaten van toegevoegde waarde. 

We zijn duidelijk over wat onze cliënten wel en niet van ons mogen verwachten. We werken volgens heldere afspraken en inzichtelijke vergoedingen. We communiceren zonder onnodig jargon, in klare taal. Wij verdiepen ons oprecht in de cliënt, in diens vragen en twijfels, verwachtingen en emoties. Zodat we daadwerkelijk zij aan zij staan met elkaar.

Door ons te concentreren op het ondernemingsrecht (in ruime zin) als ook arbeidsrecht en ons snel en trefzeker te verdiepen in de praktijk van uw onderneming, komen we tot oplossingen die werken. Tegelijk blijven we stevig met beide benen op de grond staan. Reijnders advocaten is makkelijk te bereiken en helpt u zonder poespas vooruit. 

Ook wanneer een onderneming of een zelfstandig onderdeel daarvan verkocht of gekocht dient te worden helpen wij graag. En zullen met u de beoogde transactie op gepast zorgvuldige wijze aanvliegen, zodat de uitstekende prijs-kwaliteit van onze dienstverlening steeds geborgd blijft. 

Contact met de adviseur

Reijnders Advocaten is sinds 2012 juridisch specialist bij bedrijfsovernames en gevestigd in Eindhoven. Neem contact op via Brookz
Reijnders Advocaten
Parklaan 64B
5613 BH Eindhoven
Opgericht:
2012
Aantal adviseurs:
7
Dienstverlening:
Juridisch advies, Aan-en verkoopbegeleiding en Advisering omtrent financiering en zekerheden
Sector specialisatie:
Financiële dienstverlening, managed print services (copierbranche, asset based finance) en Automotive
Aangesloten bij Brookz sinds:
29 juli 2020


Social media
linkedin facebook

Contactpersonen:

Referenties:

Aankoop 01-08-2019
Automotive, transport & logistiek
Aankoop 01-10-2019
Detailhandel
Aankoop 01-01-2020
Gezondheidszorg & farmacie

Adressen:

Bezoek- en postadres

Parklaan 64B

5613 BH Eindhoven