HLB Witlox van den Boomen

Adviseurs Accountants

Over HLB Witlox van den Boomen 
HLB Witlox Van den Boomen Corporate Finance is één van de grotere fusie- en overnameadviseurs van Nederland, gespecialiseerd in het begeleiden van fusie, overname en bedrijfsopvolging. Verder arrangeren wij het aantrekken van risicodragend kapitaal, realiseren wij herfinancieringen en waarderen wij ondernemingen.

HLB Witlox Van den Boomen Corporate Finance bestaat uit ervaren adviseurs die de afgelopen decennia een groot aantal fusie-, overname- en bedrijfsopvolgingstransacties hebben begeleid en gerealiseerd in uiteenlopende branches. Met een team van circa 12 personen zijn wij een middelgroot kantoor en één van de grotere spelers onder 'de rivieren'. Wij richten ons zowel op het familiebedrijf als op (internationale) mid-market transacties.

Gezien wij onderdeel zijn van HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants en onze strategische alliantie VDB Advocaten & Notarissen, werken wij dagelijks samen met een grote groep accountants, fiscalisten, advocaten, notarissen en HR-specialisten. Dit doen wij vanuit zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Contactpersonen

HLB Witlox van den Boomen
  • Eindhovenseweg 126

    5582 HW Waalre