Witlox van den Boomen

Adviseurs Accountants


Over ons

Witlox Van den Boomen Corporate Finance is één van de grotere fusie- en overnameadviseurs van Nederland, gespecialiseerd in het begeleiden van fusie, overname en bedrijfsopvolging. Verder arrangeren wij het aantrekken van risicodragend kapitaal, realiseren wij herfinancieringen en waarderen wij ondernemingen.

Witlox Van den Boomen Corporate Finance bestaat uit ervaren adviseurs die de afgelopen decennia een groot aantal fusie-, overname- en bedrijfsopvolgingstransacties hebben begeleid en gerealiseerd in uiteenlopende branches. Met een team van circa 20 personen zijn wij een middelgroot kantoor en één van de grotere spelers onder 'de rivieren'. Wij richten ons zowel op het familiebedrijf als op (internationale) mid-market transacties.

Dankzij onze zusterondernemingen Witlox Van den Boomen Accountants & Fiscalisten en VDB Advocaten & Notarissen werken wij dagelijks samen met een grote groep accountants, fiscalisten, advocaten, notarissen en HR-specialisten. Hiernaast maakt Witlox Van den Boomen Corporate Finance deel uit van Translink Corporate Finance, een netwerk met meer dan 500 fusie- en overnamespecialisten, die opereren vanuit ongeveer 30 kantoren verspreid over evenzoveel landen. Witlox Van den Boomen Corporate Finance is voor de Benelux exclusief partner in Translink.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1996

Aantal adviseurs:

7

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Recovery, Due Diligence, Strategisch advies

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Witlox van den Boomen

location-icon Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

5

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Eindhovenseweg 126

5582 HW Waalre

Contactgegevens