YES Corporate Finance - 5BY2

Beschrijving

YES Corporate Finance heeft de aandeelhouders van 5BY2 B.V. (“5BY2”) succesvol begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen aan LÖDIGE Industries GmbH (“Lödige”) uit Duitsland.

5BY2
5BY2, opgericht in 1992 en gevestigd in Amsterdam, is wereldleider in geautomatiseerde parkeersystemen volgens het puzzelprincipe. Deze technologie biedt ontwikkelaars tot 60% (parkeer)ruimte efficiëntie ten opzichte van conventioneel parkeren, op plekken waar dit anders niet of nauwelijks mogelijk is. Per juni 2018 heeft 5BY2 meer dan 30 systemen geïmplementeerd in Nederland, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten. Deze systemen worden voornamelijk geïnstalleerd op plekken in dichtbevolkte steden waar grond kostbaar is, zoals New York, Boston, Toronto en Amsterdam.

Lödige
Koper van 5BY2 is het Duitse Lödige, opgericht in 1948 en een toonaangevende, wereldwijde leverancier van intra logistieke systemen. Met kantoren over de hele wereld verzorgt Lödige de planning, bouw, programmering en implementatie van geavanceerde ‘flow material systems’ voor een breed scala aan bedrijven in verschillende industrieën. De onderneming een toonaangevende speler in parkeeroplossingen, waaronder volledig geautomatiseerde parkeersystemen. In 2015 heeft Lödige Europa’s grootste volledig geautomatiseerde auto-parkeersysteem opgeleverd in Denemarken.

YES CF heeft 5by2 en Antea begeleid bij alle aspecten van de verkoop. Voor meer informatie, zie de link: www.yescf.nl

YES Corporate Finance
  • Blaak 34

    3011 TA Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Hooghiemstraplein 82

    3514 AX Utrecht