Aanbieder zonnepanelen en overige energieproducten

Er wordt alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteitsproducten
Aanbieder van zonnepanelen en overige energieproducten in Branbant. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 700.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30433

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het betreft een kleine allround-aanbieder van zonnepanelen en aanverwante energieproducten. Het bedrijf is relatief jong, maar heeft al vele honderden woningen van zonnepanelen voorzien. Positionering van het bedrijf en marketing qua prijs, kwaliteit en service zit aan de bovenkant van de markt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van A++ kwaliteitsproducten.

Klanten
Het bedrijf verkoopt direct aan de consument en neemt de klant alle werk uit handen. De organisatie heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd en heeft een zeer trouwe klantenkring.

Medewerkers
Directeur/eigenaar werkt samen met meerdere gecertificeerde installateurs.

Locatie
Het kantoor bevindt zich in Brabant. Het werk wordt voor 95% uitgevoerd op locatie bij de klant, waardoor het bedrijf zeer gemakkelijk kan worden verplaatst. 

Omzet
De omzet van 2021 zal uitkomen op € 700.000 met een genormaliseerde Ebitda van € 110.000. 

Reden verkoop
De huidige eigenaar runt het bedrijf met veel plezier, maar wil het graag iets rustiger aan gaan doen. Eigenaar is wel bereid om langduriger samen te werken voor een zeer gedegen overdracht. Een ideale opportunity voor een MBI-kandidaat.   

De vraagprijs
De vraagprijs voor deze organisatie is € 545.000.  

Geschikt voor
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.  

Eigen middelen
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient de koper over voldoende eigen middelen te beschikken.   

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!