Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Administratie- en marketingkantoor

Actief in de watersport- en recreatiebranche (niche) in de internationale B2B en B2C markt


Beschrijving

De onderneming is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de exploitatie van groepsaccommodaties op het water. De onderneming is verantwoordelijk voor alle met de exploitatie samenhangende marketing en administratie en tevens voor advies aan ondernemers in de branche.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een divers productaanbod waarmee een groot deel van de markt bediend kan worden. De online presentatie en vindbaarheid zijn goed, maar kunnen middels nieuwere technieken geoptimaliseerd worden.

Klanten
De uiteindelijke klant van de onderneming is een vereniging van MKB’ers. In opdracht van deze vereniging richt de onderneming zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt, zowel in Nederland als ook internationaal (voornamelijk Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Luxemburg). Contact met de klanten verloopt over het algemeen online.

Team
Behalve de ondernemer is er in het bedrijf een medewerkster (0,6 fte) werkzaam.

Groeipotentie
Het bedrijf heeft groeipotentie, voornamelijk door het automatiseren van de backoffice en het optimaliseren van de frontoffice. Maar ook het aangaan van samenwerkingen biedt kansrijke vooruitzichten.

Omzet
€ 225,000
Aantal FTE
1
Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28808
Rechtsvorm
Eenmanszaak