Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Adviesbedrijf bedrijfsovernames zoekt MBI kandidaat

Goed gevulde opdrachten-portefeuille


Beschrijving

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een bedrijfsovername specialist (m/v) als partner in het bedrijf.

 

BijzonderhedenHet bedrijf met 2 vestigingen heeft een goed gevulde opdrachten-portefeuille. Het hoofdkantoor is centraal in Nederland gevestigd.

 

Reden verkoopDoor het aantrekken van de markt en het verkrijgen van meer opdrachten is er versterking nodig. Daarnaast is één van de partners zijn inzet geleidelijk aan beperken, c.q. afbouwen om in uiterlijk 2020 met pensioen te kunnen gaan. Er wordt een opvolger gezocht met een start rond september 2019 om een ruime inwerkperiode in acht te kunnen nemen.

 

MBI kandidaatEen kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben op top-niveau succesvol te kunnen opereren. Wij zoeken ‘ondernemers’ in doen en denken, M of V met een leeftijd vanaf ca. 40 jaar. Leiderschap moet in het bloed zitten, niet vanuit autoriteit maar door optreden en ervaring. Meer de psycholoog, die het spel weet te spelen om het leiderschap op een natuurlijke wijze te verkrijgen. Bij een bedrijfsoverdracht zijn vele personen met allen hun eigen belangen betrokken. De succesvolle specialist krijgt bij al deze mensen de neuzen die kant op die leidt tot een succesvolle deal. Hij/zij is absoluut ‘dealmaker’ in het circus.

 

Financieel inzichtUiteraard moet financieel inzicht en het kunnen lezen van rapportages hem/haar eigen zijn. De benodigde kneepjes (om echt succesvol te kunnen zijn) worden intern bijgebracht. Er worden meer dan uitstekende emolumenten geboden.Aangeboden belangDe verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

 

Geschikt voor
Dit bedrijf is zeer interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25996
Rechtsvorm
B.V.