Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Boutique hotel in Spanje

Veel groeipotentieel


Beschrijving

Betreft een hotelonderneming gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol. De wijk voldoet aan alle toeristische voorzieningen, zoals bijvoorbeeld culturele bezienswaardigheden en restaurants. In de stad bevinden zich maar 3 hotels, waarvan geen één in deze historische wijk. In de buurt van deze hotelonderneming bevinden zich mooie stranden, een 18-holes golfbaan en het vliegveld is op een halfuur rijden.

Bijzonderheden
De onderneming bezit over alle benodigde licenties. De gasten komen het hele jaar door en komen vooral voor een stedenstrip vanwege de culturele waarde van de stad. Er zijn 9 kamers die goed zijn voorzien en verder beschikt het hotel over een dakterras, een bar, een zwembad en een spa. De hotelonderneming is geopend vanaf maart t/m november. Er is veel potentieel in het hotel, vanwege de aantrekking van de economie komen er meer klanten voor het golfen en businessmeetings. 

Kerncijfers
 
De winstprognose over 2015 bedraagt € 150.000 en er is een vaste schoonmaakster in dienst. De overige werkzaamheden worden verzorgd door de eigenares. 

Transactie
 
Het gaat om een aandelentransactie, van welke de vraagprijs € 1.500.000 bedraagt.