Boutique hotel in Spanje

Gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol


Beschrijving

Betreft een hotelonderneming gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol. De wijk voldoet aan alle toeristische voorzieningen, zoals bijvoorbeeld culturele bezienswaardigheden en restaurants. In de stad bevinden zich maar 3 hotels, waarvan geen één in deze historische wijk. In de buurt van deze hotelonderneming bevinden zich mooie stranden, een 18-holes golfbaan en het vliegveld is op een halfuur rijden.

Bijzonderheden
De onderneming bezit over alle benodigde licenties. De gasten komen het hele jaar door en komen vooral voor een stedenstrip vanwege de culturele waarde van de stad. Er zijn 9 kamers die goed zijn voorzien en verder beschikt het hotel over een dakterras, een bar, een zwembad en een spa. De hotelonderneming is geopend vanaf maart t/m november. Er is veel potentieel in het hotel, vanwege de aantrekking van de economie komen er meer klanten voor het golfen en businessmeetings. 

Kerncijfers
De winstprognose bedraagt € 150.000 en er is een vaste schoonmaakster in dienst. De overige werkzaamheden worden verzorgd door de eigenares. 

Transactie
Het gaat om een aandelentransactie, van welke de vraagprijs € 1.500.000 bedraagt.

Aantal Fte

2-5

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#21086

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!