Gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol

Hotelonderneming te koop gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol. Veel groeipotentieel. Neem contact op via Brookz voor meer informatie

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#21086

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Betreft een hotelonderneming gelegen in een historische wijk in de Costa del Sol. De wijk voldoet aan alle toeristische voorzieningen, zoals bijvoorbeeld culturele bezienswaardigheden en restaurants. In de stad bevinden zich maar 3 hotels, waarvan geen één in deze historische wijk. In de buurt van deze hotelonderneming bevinden zich mooie stranden, een 18-holes golfbaan en het vliegveld is op een halfuur rijden.

Bijzonderheden
De onderneming bezit over alle benodigde licenties. De gasten komen het hele jaar door en komen vooral voor een stedenstrip vanwege de culturele waarde van de stad. Er zijn 9 kamers die goed zijn voorzien en verder beschikt het hotel over een dakterras, een bar, een zwembad en een spa. De hotelonderneming is geopend vanaf maart t/m november. Er is veel potentieel in het hotel, vanwege de aantrekking van de economie komen er meer klanten voor het golfen en businessmeetings. 

Kerncijfers
De winstprognose bedraagt € 150.000 en er is een vaste schoonmaakster in dienst. De overige werkzaamheden worden verzorgd door de eigenares. 

Transactie
Het gaat om een aandelentransactie, van welke de vraagprijs € 1.500.000 bedraagt.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.