Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Café/restaurant met gunstige ligging

Zeer toeristische omgeving en goede zichtlocatie


Beschrijving

Het bedrijf wordt gevoerd als café restaurant. Er is eveneens een cafetaria aanwezig. Men kan bij het bedrijf terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Ook is het een ideale locatie voor feesten, partijen, buffetten of vergaderingen. Het terras is prachtig gelegen aan de voorzijde. Dit is het uithangbord van het bedrijf.

Algemene gegevens

  • Oppervlakte:1.625 vierkante meter kadastraal.  
  • Cafégedeelte: circa 75 vierkante meter.
  • Zaal: circa 75 vierkante meter.
  • Frontbreedte: ± 23 meter.        

Toerisme
Jaarrond wordt de omgeving overspoeld met wandel- en fietstoeristen. In toeristenseizoen is de hele omgeving druk bezocht. De Lemelerberg is dan verplichte kost.

Indeling
Het bedrijf heeft twee ingangen. De eerste is gelegen aan de zuidzijde en biedt direct toegang tot het cafégedeelte. Aan de kant van het terras (westzijde) is de zaal te bereiken. De keuken heeft overigens ook een zelfstandige ingang. Entree naar het café met tochtsluis. Aan de rechterzijde is de biljart gelegen. De bar bekleedt een centrale positie in de ruimte. Via een (afsluitbare) doorgang is de zaal te bereiken. De zaal is voorzien van een volledig geoutilleerde bar. De centrale hal verbindt alle ruimten met elkaar en verschaft toegang tot de gescheiden dames- en herentoiletten (en MiVa) alsmede de professionele keuken.

Woning
De inpandige bedrijfswoning staat direct in verbinding met het horecabedrijf, maar heeft eveneens een zelfstandige entree. Op de begane grond is de woonkamer gelegen (met openslaande deuren naar het terras). Verder is op de begane grond de toilet alsmede de vaste trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers, een badkamer en ruim voldoende bergruimte aanwezig. De afwerking van de woning is redelijk goed. De slaapkamers boven het cafégedeelte zijn matig/redelijk onderhouden.

Capaciteit

  • Café: 20 zitplaatsen
  • Bar: 20 zitplaatsen
  • Zaal: 50 zitplaatsen
  • Terras:75 zitplaatsen     

Geschiedenis
Het café is een echt familiebedrijf. Het is inmiddels meer dan 100 in handen van de familie Bennink. Het object dateert oorspronkelijk waarschijnlijk uit 1927. Door de jaren heen hebben er diverse verbouwingen en renovaties plaatsgevonden. De laatste renovatie dateert uit 2001. Destijds is de zaal aangepakt. In het begin van deze eeuw is een grootschalige verbouwing geweest van de keuken, zaal en deel van het café.

Parkeren
Op eigen terrein zijn er circa 20 parkeerplaatsen en in de omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Terras
Ruim terras aan de voorzijde. Gedeeltelijk op eigen grond en gedeeltelijk op gemeentegrond. 

Registergoed
Het registergoed alsmede de in het registergoed gevoerde bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en eventueel aan het bedrijf verbonden goodwill. 

Vraagprijs 
€ 565.000

Regio
Locatie anoniem
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26868