Eigentijds restaurant te Hoogeveen

Menu gebaseerd op regionale- en streekgebonden producten


Beschrijving

Restaurant

Het restaurant is gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Een eigentijds en onderscheidend bedrijf waar op niveau, tegen betaalbare prijzen, uitstekend gekookt wordt. Men voert een menukaart, welke is gebaseerd op regionale- en streekgebonden producten, afgewisseld met populaire klassiekers. 

Bijzonderheden
Naast een creatieve witte brigade en persoonlijk gastheerschap, onderscheidt het bedrijf zich door speciale acties/arrangementen. Voorbeeld hiervan is Food in Concert, een culinair en muzikaal spektakel, waarbij muziek en diner op elkaar zijn afgestemd.

Restaurant
Het restaurant, welke twee jaar geleden geheel is verbouwd, beschikt over circa 110 zitplaatsen. Op de verdieping bevindt zich een multifunctionele zaal, voorzien van eigen bar, met een capaciteit van ongeveer 100 personen. Zowel de particuliere- als de zakelijke gast weet de weg naar dit schitterende bedrijf goed te vinden. De gemiddelde besteding bedraagt circa € 42,50 per persoon. Het terras beschikt over 36 zitplaatsen en is door de gunstige bezonning optimaal te benutten.

Koopoptie

  • Vraagprijs: € 625.000,= k.k.
  • Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit de inventaris, bedrijfsinrichting, handelsnaam, goodwill en website.

Huuroptie

  • Huurprijs per jaar € 50.000,= exclusief BTW
  • Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 95.000,=
  • Bestaande uit de inventaris, bedrijfsinrichting, handelsnaam, goodwill en website.

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27150

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!