Foodconcept zoekt strategische partner

Nationaal en internationaal actief


Beschrijving

Ondernemer met een foodconcept gekoppeld aan een premium/strategisch label/merk zoekt een strategisch partner voor de verdere ontwikkeling van dit concept. Het concept is ontwikkeld voor foodservice en retail en misstaat niet op het mondiale speelveld.

Bijzonderheden
Er is aantoonbare interesse vanuit de doelgroep en zijn er binnen deze doelgroep al omzetten gerealiseerd. Gezien de fase van ontwikkeling betreft het een zeer interessante propositie. Binding met producenten middels participaties mogelijk.

Vestiging
Statutaire vestiging omgeving Eindhoven.

De ondernemer
Ondernemer is sterk in het bedenken en ontwikkelingen van foodconcepten. Er is met name de laatste twee jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in conceptontwikkeling. De ondernemer claimt het meest karakteristieke en originele merk te hebben voor Nederlandse kwalitatieve foodproducten.

Meer informatie
Het is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op typische Nederlandse en Oriëntaalse/internationale foodproducten in combinatie met een range wijnen van goede/hoogwaardige kwaliteit.

Personeel
Op dit moment is er 1,5 FTE werkzaam voor het bedrijf, maar gezien de ontwikkelingen en groeipotentie zal dit gaan groeien.

Geschikt voor
De ondernemer is op zoek naar een ondernemer/professional die kan bijdragen bij het verder vermarkten van het concept. Ze zien naast nationale zeker ook sterk internationale mogelijkheden. De ondernemer zoekt iemand met de juiste aanvullende kennis en een waardevol distributienetwerk met interesse in een deelname.

Omzet

€ 50.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Agri & food, Participatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29692

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!