Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gespecialiseerd groothandels- en vleesproductiebedrijf

Expansiekansen en grote naamsbekendheid


Beschrijving

De twee bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.

Aangeboden bedrijven
Het eerste bedrijf is een gespecialiseerde vleesproducent. Het tweede bedrijf is een groothandel en levert aan enkele honderden afnemers. Assortiment is breed, maar veruit het grootste deel van de omzet bestaat uit vleesproducten. Afnemers zijn voornamelijk pizzeria’s en dönerkebab-/shoarmarestaurants.

Bijzonderheden
De totale omzet bedraagt ca. 10 mln euro op jaarbasis en is groeiende. Er wordt een goede inwerk- en overdrachtsperiode gegarandeerd. Een goedlopend vleesproductiebedrijf en groothandelsbedrijf met expansiekansen, een goed team medewerkers en grote naamsbekendheid voor een redelijke overnameprijs.

Profiel koper
De koper dient over voldoende feeling te beschikken met de markt waarin de bedrijven opereren, tevens dient koper over voldoende eigen middelen te beschikken om een soepele financiering mogelijk te maken.

Geschikt voor
Kan geschikt zijn voor een MBI-er (met financiële middelen), maar zeker ook voor een strategische koper om zijn/haar positie in de markt te vergroten en synergievoordelen te behalen.

Omzet
€ 10,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25586
Rechtsvorm
B.V.