Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Glastuinbouwonderneming

Gevestigd in Gelderland


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een glastuinbouwonderneming gespecialiseerd in stekplanten gevestigd in Gelderland. De ondernemingsactiviteiten zijn gestart in 1996 en worden sinds 2013 op de huidige locatie voortgezet.

Bijzonderheden
De onderneming is gestart als eenmanszaak en sinds 2013 is de rechtsvorm een besloten vennootschap. De opstallen (kassen) en terreinen zijn in eigendom. De glastuinbouwonderneming heeft met haar stekplanten-productie een unieke marktpositie.

Activiteiten
De verkoopactiviteiten in Duitsland en Oost-Europa gaan via een Duitse GMBH welke in 2011 is opgericht. Meer dan de helft van de omzet van de onderneming wordt buiten Nederland gerealiseerd door export naar meerdere Europese landen.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouder (DGA) heeft nog meerdere ondernemingsactiviteiten naast deze onderneming, kan onvoldoende tijd en aandacht aan de verdere groei en uitbouw van de glastuinbouwonderneming besteden en ziet zich derhalve genoodzaakt door de toename van werkzaamheden en gewenste focus de glastuinonderneming ter overname aan te bieden.

Aangeboden belang
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen van de Nederlandse vennootschap alsmede de aandelen van de Duitse verkoop GMBH.

Omzet
€ 1,000,000
Regio
Midden Nederland
Sector
Agri & food
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25170
Rechtsvorm
B.V.