Een multi-communicatiebedrijf met een track-record van 16 jaar

Grafisch bedrijf met een stabiele omzet en herhalende klandizie ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29662

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit grafisch bedrijf is al sinds 1982 actief in de regio. De ondernemer in deze is er werkzaam sinds 1985 en heeft het bedrijf in 2004 zelf overgenomen.

Bijzonderheden
In de afgelopen jaren is er een stabiele omzet die voornamelijk B2B wordt gegenereerd. De klantenkring kenmerkt zich als dienstverlenend naar middelgroot en groot-MKB en een aantal goede doelen. De klandizie is veelal herhalend en goed gespreid in de regio over diverse branches.

Personeel
Het bedrijf kent een hecht en ingewerkt team van vier vaste medewerkers (inclusief ondernemer) waarbij operatie en sales de voornaamste taken zijn.

Leveranciers
Relaties en afspraken met leveranciers zijn goed en onderbouwd.

Potentie
Het bedrijf kent een sterke lokale aanwezigheid in een bloeiende regio met potentie op extra omzetgroei. Dit mede door de aanwezigheid van een toegewijd sales-medewerkster in het team.

Productie
De productie vindt grotendeels plaats in eigen huis met eigen hoog volume printers, inclusief afwerking met daarnaast uitbesteed werk.

Overdracht
Ondernemer is bereid om, indien gewenst, kortstondig mee te werken ten behoeve van een soepele overdracht.

Geschikt voor
Deze onderneming is uitermate geschikt voor ondernemers in de grafische industrie die willen uitbreiden en ondernemers die in een lopend grafisch bedrijf willen instappen om daar zelf direct inkomen uit te genereren.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.