Grafisch bedrijf

Een multi-communicatiebedrijf met een track-record van 16 jaar


Beschrijving

Dit grafisch bedrijf is al sinds 1982 actief in de regio. De ondernemer in deze is er werkzaam sinds 1985 en heeft het bedrijf in 2004 zelf overgenomen.

Bijzonderheden
In de afgelopen jaren is er een stabiele omzet die voornamelijk B2B wordt gegenereerd. De klantenkring kenmerkt zich als dienstverlenend naar middelgroot en groot-MKB en een aantal goede doelen. De klandizie is veelal herhalend en goed gespreid in de regio over diverse branches.

Personeel
Het bedrijf kent een hecht en ingewerkt team van vier vaste medewerkers (inclusief ondernemer) waarbij operatie en sales de voornaamste taken zijn.

Leveranciers
Relaties en afspraken met leveranciers zijn goed en onderbouwd.

Potentie
Het bedrijf kent een sterke lokale aanwezigheid in een bloeiende regio met potentie op extra omzetgroei. Dit mede door de aanwezigheid van een toegewijd sales-medewerkster in het team.

Productie
De productie vindt grotendeels plaats in eigen huis met eigen hoog volume printers, inclusief afwerking met daarnaast uitbesteed werk.

Overdracht
Ondernemer is bereid om, indien gewenst, kortstondig mee te werken ten behoeve van een soepele overdracht.

Geschikt voor
Deze onderneming is uitermate geschikt voor ondernemers in de grafische industrie die willen uitbreiden en ondernemers die in een lopend grafisch bedrijf willen instappen om daar zelf direct inkomen uit te genereren.

Omzet

€ 400.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Media, reclame & communicatie, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29662

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!