Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groeiend mediabureau in nichemarkt

Met vooraanstaande positie in de markt


Beschrijving

De onderneming bestaat ruim 8 jaar en is als specialistisch mediabureau (voornamelijk online) actief binnen de arbeidsmarkt. De onderneming is gevestigd in Nederland, is actief in heel Nederland en heeft een goede naamsbekendheid bij multinationals, (semi)overheid en (middel)grote bedrijven.

Bijzonderheden
In de afgelopen jaren heeft de onderneming een sterke groei doorgemaakt. De visie en werkwijze van de onderneming is vooruitstrevend en gericht op het “buiten de kaders” bieden van communicatieve en tekstuele oplossingen aan haar klanten. In de klantenportefeuille is sprake van een goede spreiding, met vaste en terugkerende klanten.

Kerncijfers
De jaaromzet en de EBITDA (genormaliseerd) zijn de afgelopen 4 jaren beide toegenomen en de vooruitzichten zijn dat deze de komende jaren in gelijke tred zullen doorstijgen. In 4 jaar tijd is de jaaromzet gegroeid van € 156k (2015) naar € 750k in 2019. In 2019 is de omzet met bijna 30% gegroeid ten opzichte van 2018. De EBITDA (genormaliseerd) bedroeg in 2019 circa 15%. Er werken momenteel 4 vaste medewerkers (excl. DGA) en 4 gedetacheerden met intentie voor een loondienstverband. Daarnaast is er een vaste pool van circa 11 freelancer, welke voornamelijk op projectbasis worden ingezet.

Verwachting en transactie
De verwachting is dat in 2021 de jaaromzet boven €1/mio zal uitkomen. Door de verwachte groei van de onderneming en om de aanwezige marktpotentie nog verder te benutten, is de huidige DGA van mening dat de activiteiten het beste kunnen worden verkocht. De huidige DGA wil de volledige onderneming verkopen, aangezien deze zich niet als de juiste DGA ziet om de onderneming in de volgende fase te brengen. De transactievorm betreft een 100% aandelentransactie. Verkoper is bereid om, in een andere rol en voor een bepaalde tijd, aan te blijven na overname.

Geschikt voor
Zowel voor strategische partijen als ook MBI-kandidaten is deze onderneming erg interessant en geschikt. De overnamekandidaat dient te beschikken over ruim voldoende financiële middelen. Overnameprijs is op aanvraag.

Meer informatie?
Sluit bovenstaande aan bij waar u naar op zoek bent? Er is een uitgebreid Verkoopmemorandum beschikbaar welke na afstemming met verkoper verstrekt kan worden, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring.

Omzet
€ 750,000
Winst
EBITDA € 112,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Media, reclame & communicatie, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28602
Rechtsvorm
B.V.