Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel in duurzame zepen en verzorgingsproducten

Duurzaam en virusdodend


Beschrijving

Te koop aangeboden in het beauty – lifestyle - living ecosegment:  importeur van de geregistreerde, klassieke officiële Marseille zepen en de originele Aleppo zepen. Marseille en Aleppo zepen staan extra in de belangstelling door de virusdodende werking van deze zepen. De overname omvat het volledige assortiment dat bestaat uit zeep, huidverzorgende producten, schoonmaakmiddelen, huisparfums en lifestyle producten.

Bestaande klanten
De firma levert via twee gerenommeerde groothandels aan klanten in onder meer de drogisterij- en apotheek branche. Tevens zijn er goede contacten met de reform- en natuurwinkels. Eveneens levering aan klanten in heel Nederland, variërend van diverse webshops, huidspecialisten, conceptstores, hotel(ketens), boek-, bloemen-, kinder-, haarden-,  brocante-, mode-, keuken en woon/bad winkels. Tevens goede contacten met kwekerij en landbouw.

Onderneming in Coronatijd
Handenwassen is 'big business' in Coronatijd. Duurzame zepen zijn de kern van de groothandel, de onderneming maakt dus een mooie omzetgroei door. Dat is voor u als ondernemer een mooie groeimogelijkheid in deze kansrijke markt.

Duurzaam
De unieke en duurzame producten zijn merendeels ECO-gecertificeerd en passen in de huidige trend: zorg om het klimaat en behoud van de aarde.

Financieel gezond
Het betreft een financieel gezond bedrijf met groeipotentieel.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 130.000,- inclusief de voorraad.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. Groothandel in duurzame zepen en verzorgingsproducten.

Omzet
€ 240,000
Winst
€ 35,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27834
Rechtsvorm
B.V.