Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Haar laserkliniek met uitbreidingsmogelijkheden

Onderneming met goede reputatie en rentabiliteit.


Beschrijving

Het jonge bedrijf is sinds de opening (begin 2016) volledig gespecialiseerd in haar laseren en is hiermee zeer succesvol. Het heeft een sterke groei doorgemaakt en dominante plek ingenomen in de markt voor haarverwijdering. De onderneming sinds de start winstgevend, draait vrijwel zelfstandig en kan worden gezien als investering met beperkte inzet of kan als basis dienen voor een verdere expansie (in de vorm van meer behandelruimten en/of nieuwe vestigingen).

Branchecluster
Wellness

Activiteiten
De kliniek is actief in het ontharen van lichaamsdelen middels de allernieuwste lasertechnologie (SOPRANO ICE). Er is op dit moment 1 vestiging binnen 1 entiteit. Er worden geen overige diensten aangeboden op het gebied van huid of schoonheid. Tot op heden een volledige focus op ontharing middels de laser. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan klantbeleving en kwaliteit van de dienstverlening, mede door persoonlijke aandacht.

Markt
Er wordt optimaal gebruik gemaakt van slimme marketingkanalen. Met social media, influencers, vloggers en bekende Nederlanders i.c.m. de mond - tot - mondreclame wordt constant een optimale bezetting gerealiseerd. Klanten komen uit de directe omgeving, de regio maar inmiddels ook van veraf. Waarvan ca 10% van de behandelingen wordt vergoed door de zorgverzekering. De onderneming is drie jaar actief en heeft hiermee, mede gesterkt door de opkomst van laseren sinds 5 jaar, een sterke positie verworven.  

Personeel
Er is sprake van goed en gekwalificeerd personeel, er zijn huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in dienst. Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er zijn in totaal 9 medewerkers (5,5 FTE) werkzaam.

Regio/locatie
Amsterdam. Het bedrijf is gevestigd op een gunstig gesitueerde plek, qua zowel aanzicht als positionering, in een levendige winkelstraat en verkeersader.

Onroerend goed
Het pand is gehuurd tot 30-09-2020 met daarna optie extra 5 jaar, overname huurcontract is onderdeel van de transactie.

Reden verkoop
Wegens gezondheidsredenen wordt de onderneming te koop aangeboden. De huidige DGA is niet meer operationeel betrokken (en tevens inzetbaar) en is succesvol vervangen door een bedrijfsleider.

Transactievorm
Activa-Passiva transactie

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/investeerders en tevens voor ondernemende MBI-kandidaten met voldoende financiële mogelijkheden.

Informatie
Een informatiememorandum is op aanvraag beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring,

Omzet
€ 408,000
Winst
EBITDA € 119,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26936
Rechtsvorm
Eenmanszaak