Heegemer Eethuys Café

Het geheel is gehuisvest in 2 panden


Beschrijving

Eethuys

In een van de populaire watersportplaatsen van Friesland is dit, in alle opzichten, zeer ruime bedrijf gelegen. Het sfeervol ingerichte restaurant is in het ene pand gevestigd, met hierboven een open zolderruimte. De keuken en toiletgroepen bevinden zich in het andere pand, (85m2), zijn recent volledig nieuw gebouwd en ingericht en voldoen beiden aan de nieuwste voorschriften.

Boven
Hierboven bevindt zich een eenvoudige, niet gebruikte woning. Een ruim terras van 150m2 en nog eens een grote tuin geven dit bedrijf een veelheid aan exploitatiemogelijkheden. Totale oppervlakte beslaat 888m2.

Indeling
Het restaurant, (90m2), heeft een sfeervolle, robuuste uitstraling, met een opvallend lichte wand- en plafondafwerking, welke stijlvol harmonieert met de donker roodbruine, solide inrichting.Centraal in de ruimte staat het uitgiftebuffet met mooie prominente achterkast, van waaruit het geheel prima te overzien en bedienen is. De keuken bevindt zich achter het buffet en is van 2 kanten te bereiken. Hierdoor ontstaat een optimale routing. De keuken is zeer goed geoutilleerd, met een capaciteit meer dan voldoende voor het restaurant en terras.

Toiletgroepen
De toiletgroepen zijn modern en luxe te noemen.

Terras
Achter het bedrijf bevindt zich het heerlijk rustige en omvangrijke terras, met daarachter nog eens een diepe tuin, grenzend aan het water.

Zomeractiviteiten
Naast een actief regionaal promotie beleid, kan het verzorgen van diners en lunches voor (middel)grote groepen, met name buiten het zomerseizoen, hier leiden tot nog betere omzetcijfers en een hoger rendement.

Onroerend goed
Het geheel betreft dus een compleet bedrijf, overname registergoederen, met de mogelijkheid van een bovenwoning, (onderhoud noodzakelijk), op een zeer royaal eigen erf

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27044

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!