Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hotel/brasserie in het westen van Friesland

Toeristische plaats aan het water met zeer veel bedrijvigheid


Beschrijving

Hotel/brasserie

Dit is het enige hotel met restaurant in het centrum van het dorp en gunstig gelegen aan de markt in een karakteristiek pand. Het sfeervolle restaurant beschikt over 58 zitplaatsen, een bar en een kinderspeelhoek. Achter in het restaurant bevinden zich de modern ingerichte toiletruimten en de zéér ruime open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

Ontbijtzaal
Aan de achterzijde is de ontbijtzaal gesitueerd voor het ontbijtbuffet en biedt plaats aan ca. 32-36 personen. Deze ruimte wordt tevens gebruikt voor recreatieve doeleinden, met poolbiljart, tafeltennis mogelijkheid, grote flatscreen televisie en 2 dartbanen.

Diverse ruimten
Verder zijn er op de begane grond nog diverse ruimten voor koel- en vriesopslag, droge magazijn voor keukengoederen, meterkast, wasruimte, dranken- en emballageopslag, berging, C.V. ruimte, fietsenstalling en kantoor. (thans gebruik als opslag). Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een eigen parkeerterrein, expeditie ingang alsmede een buitenberging.

Terras
Voor het pand, pal op het zuiden gericht, bevindt zich een terras op eigen grond voor drie tafels met een bank en bijbehorende, 6 stuks, hoge stoelen. Het grote terras is in 2016 volledig opnieuw en op maat ingericht, (34 zitplaatsen), met banken, tafels, stoelen, parasols, terrasschermen en heaters. De parasols zijn voorzien van afritsbare regengoten en transparante regenschermen.

Ingericht
Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich 13 eigentijds ingerichte hotelkamers, allen voorzien van een eigen, moderne badkamer met douche, toilet en wasgelegenheid. Het bedrijf is volledig voorzien van draadloos internet. In 2009 en 2010 is het bedrijf volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en voldoet het aan alle door de overheid gestelde eisen en beschikt over alle benodigde vergunningen. De technische installaties en apparatuur zijn up-to-date.

Gastenkring
Vele bedrijven en toeristen worden tot de vaste gasten gerekend en komen steeds weer terug, mede vanwege de goed bekendstaande keuken en complete en gastvrije verzorging.

Reden verkoop
Vanwege een carrière switch van de huidige uitbater en andere ambities van diens ouders, wordt de brasserie/hotel in het westen van Friesland te koop aangeboden. 

Vraagprijs

  • De vraagprijs voor het het onroerend goed én onderneming bedraagt tezamen
  • € 995.000,- k.k. (voor het O.G. deel)