Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hoveniersbedrijf met structurele winstgevendheid

Hoge mate van klant trouwheid en goede spreiding


Beschrijving

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. De werkzaamheden vinden met name in een straal van 30 kilometer plaats.


Kerncijfers

Het gemiddelde omzetniveau bedraagt € 1.400.000 op jaarbasis en daarnaast is circa 56% van de omzet afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 44% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie in het hogere segment.

Personeel
In het bedrijf zijn circa 10 FTE’s actief naast de DGA. In piekperioden wordt gebruik gemaakt van (3) uitzendkrachten die al jaren bij de onderneming betrokken zijn. 

Locatie
Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

Mogelijkheden
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Aandeelhouders
De meerderheidsaandeelhouder, de oprichter, is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De minderheidsaandeelhouder is in loondienst als bedrijfsleider van de vennootschap en wenst zijn dienstverband voort te zetten.

Transactievorm en aangeboden belang
Het betreft een aandelentransactie waarbij ten minste een meerderheidsbelang wordt verkregen. Het onroerend goed is eveneens te koop, eventueel na een voorafgaande huurperiode. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Omzet
€ 1,400,000
Aantal FTE
11-20
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26599
Rechtsvorm
B.V.