Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Installatiebedrijf in de regio Groot Amsterdam

Structureel winstgevend, geen onroerend goed verplichting


Beschrijving

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt met een unieke ligging. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Het bedrijf heeft circa 350 onderhoudscontracten.

Bijzonderheden
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Groot Amsterdam en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. Het bedrijf kent een zeer lange bestaansgeschiedenis en heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een gewenst onderdeel van de bedrijfsovername, geen must. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Omzet
Het omzetniveau bedraagt circa € 750.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam, waarvan 3 allround loodgieter/installateurs en 1 parttime administratief medewerkster.

Reden voor verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.

Omzet
€ 750,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26253
Rechtsvorm
B.V.