Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal interieurmerk

Jong bedrijf met veel potentie


Beschrijving

Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 700 verkooppunten en € 1 miljoen omzet. Dit alles in een tijdsbestek van 5 jaar waarbij de eigenaar de eerste 3 jaar nog werkende was voor een baas.

Internationaal groeien
Inmiddels is het duidelijk dat er een volgende stap moet worden genomen. Een stap die voor internationaal verdere groei en optimalisatie in de organisatie moet zorgen. Het potentieel is buiten Nederland inmiddels veel groter dan daarbuiten. Azië lonkt en Europa moet (deels) nog wakker geschud worden. In Duitsland en België trekt de groei aan. De volgende stappen vragen expertise.

Internationale sales
Internationale sales en het managen van sales agents is de huidige eigenaar ook niet vreemd en desgewenst kan deze taak op zich genomen worden.

Personeel
Aangezien alles is ge-outsourced is er geen magazijn/magazijnpersoneel/boekhouder aanwezig.

Bereidheid eigenaar
De beste partner is er een die een lopende organisatie bezit waar dit specifieke merk in geïntegreerd kan worden. Met een bestaande binnen- en buitendienst kan er snel geschakeld worden. De eigenaar zelf is bereid om personeel verder op te leiden. Door de juiste personen op de juiste plek kan het merk hard groeien.

Aangeboden belang
De eigenaar is bereid zijn (bijna) volledige bedrijf over te dragen. Met een belang van 10% wil hij nog deels actief blijven en de creatieve leiding (inkoop | productontwikkeling | communicatie en marketing) op zich blijven nemen.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBIT € 150,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Groothandel
Profielnummer
#27165
Rechtsvorm
B.V.